<<Η μεγαλύτερη ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ποτέ και που κι εγώ δεν έχω κατορθώσει να απαντήσω μετά από τριάντα χρόνια έρευνας, είναι: «τι θέλει μια γυναίκα;>>

Sigmund Freud

Στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Κατερίνης, πρωτεύουσας της Πιερίας, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, εδώ κι ένα μήνα περίπου οι περαστικοί σταμάτησαν να κοντοστέκονται μπροστά από τις λαμαρίνες μην μπορώντας να δουν τι γίνεται μέσα. Εδώ κι ένα μήνα όλες οι αναζητήσεις, οι ψίθυροι, τα σχόλια, τα κουτσομπολιά υποστασιοποιήθηκαν! Εδώ κι ένα μήνα η πόλη της Κατερίνης ξαναγεννήθηκε στο… Freud.

8006new

8057new

Η πόλη της Κατερίνης είναι μία πόλη που και διασκεδάζει και ψυχαγωγείται. Είναι μία πόλη που χωρίς να έχει πολλά τμήματα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., που η Θεσσαλονίκη είναι μισή ώρα δρόμος και μπορείς να πάρεις την παρέα σου και να πας να περάσεις το βράδυ σου εκεί, εντούτοις φημίζεται για τη διασκέδασή της, σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο το Freud ήρθε να καλύψει ένα κενό που υπήρχε…

14708146_1819594338286062_2875752829439445818_n

 

Είναι ένα μαγαζί που οι ιδιοκτήτες, ο αρχιτέκτονας, η τεχνική ομάδα που εργάστηκε και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έβαλαν ένα στόχο: η καρδιά της πόλης να χτυπήσει και πάλι στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο σημείο αναφοράς της πόλης!

8200new

8039new

Το Freud είναι μία μοναδική επιλογή στην πλούσια σε δυνατότητες ψυχαγωγίας πόλη. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν συνδυάζουν με έναν τρόπο μοναδικό μία αστική κουλτούρα και μία αίσθηση του παλαιού, με ένα γυμνό βιομηχανικό στοιχείο. Το Freud θυμίζει lobby ξενοδοχείου της κεντρικής Ευρώπης, όπου μπορείς να συναντήσεις όλο τον κόσμο, χωρίς καμία διάκριση, χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Είναι αυτοί που θα περάσουν για να βρουν κάποιον, αυτοί που θα κάτσουν για να δουν και αυτοί που θα μείνουν για να το ζήσουν!

8015new

Το μοναδικά μακρύ και επιβλητικό bar δημιουργεί την αίσθηση ενός διαδρόμου πασαρέλας υψηλής μόδας όπου όλα είναι φανερά κάτω από το φως των επιβλητικών πολυελαίων της οροφής, που διακόπτεται από ανοίγματα ώστε να μπαίνει το φυσικό φως είτε του ήλιου είτε του φεγγαριού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν οτιδήποτε επιθυμήσουν κάθε ώρα της ημέρας: πρωινό και καφέ, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο με τη συνοδεία ενός κρασιού, διάφορα εδέσματα και επιδόρπια και το ποτό τους από την πλουσιότερη ίσως κάβα της πόλης. Και όλα αυτά υπό τους ήχους djs αλλά και live μουσικής. Ο χώρος ήδη στον πρώτο μήνα λειτουργίας του φιλοξένησε και εκδηλώσεις πολιτισμού, κάτι που είναι μέσα στα βασικά σχέδια των ιδιοκτητών.

8383new

8427new

Το Freud  θα γίνει το νέο σημείο αναφοράς της πόλης της Κατερίνης. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης μπορούν να βγουν τη βόλτα τους στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, εκεί που έβγαιναν όταν ήταν μικρά παιδιά με τους γονείς τους, και να απολαύσουν τον καφέ, το φαγητό και το ποτό τους. Άλλωστε, οι περισσότεροι από εμάς κουβαλάμε μέσα μας εικόνες από την παιδική μας ηλικία που καθορίζουν το «εγώ» μας διαρκώς… Έτσι, ακολουθώντας τις απόψεις του Freud, μπορούμε να ξαναγίνουμε «παιδιά» και να ξαναγεννηθούμε σε έναν χώρο που θα προσφέρει μοναδικές στιγμές, σε μία πόλη με εμπειρία στην ποιοτική ψυχαγωγία. Αφού, λοιπόν, όλα ξεκινάνε από την παιδική ηλικία, ας ξαναγεννηθούμε στο … Freud!

8394new

8089new

Όπως δημοσιεύτηκε στο http://cabare.gr/design/freudτο-ξεχωριστό-day-bar-restaurant/