Η μεγαλύτερη ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ποτέ και που κι εγώ δεν έχω κατορθώσει να απαντήσω μετά από τριάντα χρόνια έρευνας, είναι: “Τι θέλει μια γυναίκα;”

 

–Sigmund Freud

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 η πόλη της Κατερίνης ξαναγεννήθηκε στο… Freud.

Η πόλη της Κατερίνης είναι μία πόλη που και διασκεδάζει και ψυχαγωγείται. Είναι μία πόλη που χωρίς να έχει πολλά τμήματα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., που η Θεσσαλονίκη είναι μισή ώρα δρόμος και μπορείς να πάρεις την παρέα σου και να πας να περάσεις το βράδυ σου εκεί, εντούτοις φημίζεται για τη διασκέδασή της, σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο το Freud ήρθε να καλύψει ένα κενό που υπήρχε…

Είναι ένα μαγαζί που οι ιδιοκτήτες, ο αρχιτέκτονας, η τεχνική ομάδα που εργάστηκε και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έβαλαν ένα στόχο: η καρδιά της πόλης να χτυπήσει και πάλι στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο σημείο αναφοράς της πόλης!

Το Freud είναι μία μοναδική επιλογή στην πλούσια σε δυνατότητες ψυχαγωγίας πόλη. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν συνδυάζουν με έναν τρόπο μοναδικό μία αστική κουλτούρα και μία αίσθηση του παλαιού, με ένα γυμνό βιομηχανικό στοιχείο. Το Freud θυμίζει lobby ξενοδοχείου της κεντρικής Ευρώπης, όπου μπορείς να συναντήσεις όλο τον κόσμο, χωρίς καμία διάκριση, χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Είναι αυτοί που θα περάσουν για να βρουν κάποιον, αυτοί που θα κάτσουν για να δουν και αυτοί που θα μείνουν για να το ζήσουν!

Το μοναδικά μακρύ και επιβλητικό bar δημιουργεί την αίσθηση ενός διαδρόμου πασαρέλας υψηλής μόδας όπου όλα είναι φανερά κάτω από το φως των επιβλητικών πολυελαίων της οροφής, που διακόπτεται από ανοίγματα ώστε να μπαίνει το φυσικό φως είτε του ήλιου είτε του φεγγαριού.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν οτιδήποτε επιθυμήσουν κάθε ώρα της ημέρας: πρωινό και καφέ, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο με τη συνοδεία ενός κρασιού, διάφορα εδέσματα και επιδόρπια και το ποτό τους από την πλουσιότερη ίσως κάβα της πόλης. Και όλα αυτά υπό τους ήχους djs αλλά και live μουσικής.